Kohtauspaikka

Kohtauspaikka => Diabetesliitto => Aiheen aloitti: Jape - Huhtikuu 26, 2005, 14:45:00 ip

Otsikko: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Jape - Huhtikuu 26, 2005, 14:45:00 ip
Kuinkas kävi näiden arpojen kanssa ? Tuliko voittoja ja tuliko niitä lunastettua ? Itse olisin voittanut kynä/muistiosetin, en maksanut siitäkään ilosta 3 euroa, vaikka se hyvään tarkoitukseen olisi mennytkin. Näissä pitäisi paremmin tuoda esille se seikka, että arpoja ei tarvitse palauttaa, vaikka niin ohjeissa sanotaankin.
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: hanokko - Huhtikuu 26, 2005, 16:36:00 ip
arpa onni oli samanlainen Jape minullakin! Totta on toisaan että postissa tulevat arvat saat unohtaa ihan vapaasti jos et välttämättä halua osallistua rahallisesti niihin!!eikä tarvi palauttaa!!
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Antsu1 - Huhtikuu 26, 2005, 17:24:00 ip
Juu, ei tarvi palauttaa, mutta miksi ei palauttaisi, kun se ei vaadi kuin postilaatikkoon tiputtamisen.

Itse en ole vielä kirjettä avannut, koskapa mietin sen välillä, että ostaisinko tukimielessä vai yrittäisinkä esim. myydä työpaikalla.

Suomen Luonto -lehden mukana olen kait vuosikausia saanut kerran vuodessa arpakuoren ja sen olen lähes aina heittänyt takaisin postiin.

Miten muuten tekisitte, jos nipussa olisikin sellanen voitto, jonka haluaisitte lunastaa? Maksaisitteko kiltisti koko nipun vai yhden arvan vai lunastaisitteko vaan voiton "muina miehinä/naisina"?
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Riksu - Huhtikuu 26, 2005, 17:51:00 ip
Minä en voi sietää tällaista postin kautta tapahtuvaa pakkotuputusta! Prkl!! Vaikka asia on omakohtainen ja erittäin tärkeä niin palautaan arvat oitis! Erittäin hyvä, että liitossa on sentään älytty laittaa ilmainen palautuskuori mukaan. Sen verran suostun näkemään vaivaa, että laitan kuoren postiin. Piru kun taas vimmastuin, sama juttu puhelinmyynnin kanssa!  :mad:
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Jape - Huhtikuu 26, 2005, 18:29:00 ip
Täytyy sanoa rehellisesti, että jos olisi ollut jotain lunastamisen arvoista, olisin lunastanut vain ja ainoastaan sen voittoarvan, loput roskiin. No, ehkä jos auto olisi napsahtanut, olisin voinut lunastaa kaikki. Toisaalta tämmöinen arpajainen on juuri siitä hyvä, että voi huoletta tarkistaa ne voitot etukäteen. Voi kun Veikkauksellakin olisi se käytäntö...

Sen takiahan ne haluavat että avaamattomat arvat palautettaisiin, jotta ei voisi "koplata" etukäteen palkintoja. Mutta laki on laki.
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Mietiskelijä - Huhtikuu 26, 2005, 23:10:00 ip
Minua suuresti ihmetytti arpakuoressa ollut teksti: "Joka viides arpa voittaa, joten Sinunkin nipussasi on ainakin yksi voitto." Eli mitä tekemistä on onnettarella tai setä sattumalla jos kerran taataan yksi voitto joka nippuun? Ja minnekkäs nuo ns. paremmat voitot sitten menevät? Isokenkäisten ja politiikko jäsenten nippuihin vai mitenkä ne jaetaan kun kerran oteliina ja muistilappu "setitkin" sattumalta osuvat yksi per nippu tyyliin?
Kyllä taas kevätaurinko paistaa komeasti tuntuu hyvältä kun "omat joukot" pitävät tyhmänä.
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Tiina56 - Huhtikuu 27, 2005, 10:14:00 ap
Politiikkokin voi olla diabeetikko, ainakin minä ja kuoressani oli vain yksi voitto, oteliina..
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Nikka - Huhtikuu 30, 2005, 10:02:00 ap
Jep..mulla on nyt kolme patakinnasta enkä edes osaa tehdä yhtään yleisesti tunnitettavaa ruokalajia  : )

Tuolla Dkeskuksessa on minittäin myös arpojamyynissä ja tulihan niitä pari    ostetua..

Mutta noita kotiin tulleita enole palauttanut,voisin kyllä maksaa huvikseni.

Mun vanhemille on tullut Diabeteslehti (jta eivät tosinmlue) jo noinsadan vuoden ajan(aika hyvin 50-vuotiaalta liitolta) eivätkä varmaan ava sitä pakettia nt sen enemmän kun ennenkään. Meinaan siis lunastaa sen Rellu Clion toisten arvoista,kun ei kerran omista tulut  : )

Mutta vakavasti puhuen, eivät varmaan tiedä arvoista mitään saati sitten jostainpalautuskuorista tai maksulapuista.

Lehteä yritetiin joskus kääntää mulle,koskaolemme erikseen jäseniä ja yksi lehti riittäsi muttaainakaan silloin ei onnistunut..
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Nikka - Huhtikuu 30, 2005, 10:05:00 ap
Ääääks  : (  olen edelleen kannettavalla ja näppäimet ja näyttö on sikamaisen pienet,joten koittakaa saada selvää..
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Toukokuu1965 - Toukokuu 01, 2005, 15:28:00 ip
Tää tyhmä luuli, että ne arvat saa avata vaan jos ne lunastaa eli maksaa. En ole kyllä muistanu palauttaakaan. Pitäisköhän mennä kaivelemaan lehtikasaa, mikä hitto se OTELIINA on?
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: mari-iita - Toukokuu 01, 2005, 21:50:00 ip
Kuvittelen, että oteliina olis semmonen verkkorätti - jotain kumiseosta kai - jolla voi helpottaa esim säilykepurkin kansien avaamista. Jossain esitteessä tai muussa oli kuvakin.
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: d1-nainen - Toukokuu 02, 2005, 01:04:00 ap
Tämäkin poliitikko sai vain oteliinan, plääh, ois nyt tullut jotain korruptioautoja tai jotain.
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Toisinajattelija² - Toukokuu 02, 2005, 20:45:00 ip
En minäkään hyväksy arpojen lähetystä tilaamatta.  Lisäksi puolet voitoista on sellaisia joilla ei ole henkilökohtaisesti mitään arvoa.
Jos yleisesti tehdään niin että lunastetaan arvat vain jos on arvokas voitto, D-yhdistys ei paljoa hyödy arpajaisten järjestämisestä.  Menettely voi lopettaa arpojen lähettelyinnon.  Harkitsin jo eroa jäsenyydestä, ehkä ei sittenkään tarvitse, 6v jäsenyysaikana lienee ensimmäiset arvat, ehkä ei  niitä minun aikanani enää tule.
Mikäli oikein ymmärsin, Syöpäyhdistyksellä oli sellainen menettely että arvat olivat arvottomia, ennen kuin ne  oli netin kautta aktivoitu.  Silloin ei tarvinnut palauttaa niitä, siinäkin oli se mahdollisuus että ensin katsoi, tulisiko mitään sen arvoista että kannattaa aktivoida ja maksaa ne.
Hyvää kesää kaikesta huolimatta.
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Tiolli - Toukokuu 02, 2005, 21:46:00 ip
Avasin kaikki ja "voitin" minäkin kynän ja muistilehtiön.  Maksoin sen 3€ liitolle säälistä.

Nikka hei!
Laita kannettavaan irtonäppäimistö ja iso näyttö. Mun ainoa koneeni on kannettava - 23"-näytöllä! Loistava yhdistelmä!!
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Eve -72 - Toukokuu 04, 2005, 20:48:00 ip
Minäkin onnekas voitin oteliinan    En aio lunastaa, mutta tarkoitus on maksaa. Huono omatunto tulee jos en maksa, vaikka se ei nyt niin kamalaa ole, koska ovat arvat kysymättä lähettäneet. Täytyyhän niiden tietää ihmisten uteliaisuus ja moraalitaso...  
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: rock* - Toukokuu 04, 2005, 21:57:00 ip
uteliaana ihmisenä avasin, ja .. tittididii, yllätys, kynä ja muistilehtiö!

...ja en aio lunastaa.. hmph..
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: kastanja - Toukokuu 05, 2005, 00:28:00 ap
Avasin ja maksoin arvat, patakinnas tuli. Mutta ajattelin maksua kannatusmielessä, omalla lapsella diabetes, sen verran voi liittoa tukea, itsekkin kuitenkin hyödymme liiton palveluista, eikös tämä palstakin pyöri liiton aloitteesta...
Ja on hyvä kuitenkin kun arpoja ei ole pakko lunastaa!
Tämä minun mielipiteeni ja näkökantani! Kyllä sitä rahaa on turhempaankin mennyt...
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Jape - Toukokuu 05, 2005, 20:40:00 ip
Kertokaapa sitten jos olette jotain arvokkaampaa kuin kyniä, muistilehtiöitä tai patakintaita voittaneet.
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: äskoo - Toukokuu 05, 2005, 20:51:00 ip
Jippii,
minulla on nyt 15,- euron oteliina. Ajattelin antaa sen nivelreumaiselle ystävälleni ja samalla kiillottaa sädekehääni maksamalla Diabetesliitolle  kymmenykseni.

Menee ihan hyvään tarkoitukseen!    Jos joku muu järjestö lähettää, heitän yleensä arvat roskiin, koska en pidä pakkomyynnistä.
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Sefa - Toukokuu 21, 2005, 01:38:00 ap
Minä en voittanut mutta toinen voitti arvoistani patakintaan. Oliko niissä arvoissa mitään muita voittoja laisinkaan? Jaettiinko meille rividiabeetikkokrooonikoille taaaas ne kuten Riksu jo jotenkin Prkl:n tai jotain siihen suuntaan kehnoimmat palkinnot? Näinköhän ne diabetes geenitkin silloin minunkin syntyessä on valittu, enpä enää ihmettele miksi minä sain katelliset naapurit, työkaverit ja työnantajat ja vieläpä tyhmät opettajat ja kiusaavat koulukaverit, geenien arpojan syytähän se kaikki lie ollut. Kallis patakinnas tuli tai ei ole vielä kuulunut vaikka maksoinkin arvat. Jääneekö sekin saamatta kun voittaja oli muu kuin arpojen tilittäjä? Epärehtiä peliä tämäkin kuten kaikki muutkin seikkailutukset. Tulee näitä "tämä on maksu näistä tuotteista tai arvoista" pyyntöjä muiltakin tuotteitaan/arpojaan lähetteleviltä sairaiden järjestöiltä kuin diabetesliitolta. D-liiton pitäisi pyrkiä virheettömämpään myyntiin, sillä epäsuosioon joutuminen merkitsee ennen muuta meille diabeetikoille varsinkin suurta menetystä sekä taloudellisesti että tiedollisesti. Niitä pesän likaajia "pelimiehiä ja naisia" kyllä tänä päivänä löytyy joka puolelta, eikä peli sillä vastapuolellakaan aina kovin rehtiä ole.
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Lalli - Toukokuu 21, 2005, 22:32:00 ip
Minä sain led-avaimenperän! Avasin kaikki arvat ja odotin saavani auton. Maksoin kyllä sen 15 euroa ihan kannatuksen vuoksi. Onhan tuosta liitosta hyötyäkin ollut. Muistaisi vaan palauttaa arvan niin pääsis ihmettelemään avaimenperää. Ja sitten hukkaamaan tai rikkomaan sen.
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Toukokuu1965 - Toukokuu 21, 2005, 23:00:00 ip
Mullekin tuli se oteliina. Nytpä ainakin tiedän mikä se on.  
Autonhimossa ne arvat katsoin... Tunnustan!
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Antsu1 - Toukokuu 22, 2005, 10:00:00 ap
Tuin D-liittoa 15 eurolla ja ajattelin tukea vielä lahjoittamalla heille voittamani kynä/muistilappusetin  
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Tiina56 - Toukokuu 22, 2005, 12:25:00 ip
Vietin pari viikkoa Diabeteskeskuksen hyvässä hoidossa. Sinä aikana tuli todistettua että muutakin voitetaan. Kurssitoveri voitti kävelysauvat joiden korkeus voidaan säätää!!
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: marjalehti - Toukokuu 24, 2005, 08:52:00 ap
Onkohan ne "paremmat" voittoarvat sitten jätetty sinne kurssikeskukseen?  
Terveisin ikionnellinen oteliinan tuleva omistaja
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Kerttuli - Toukokuu 24, 2005, 10:02:00 ap
Minä heitin arvat roskiin.
Harrastan mieluummin suoran tuen antamista, en pidä tämän tyyppisistä arpajaisista.
Voittoihin menee kuitenkin rahaa ja jos annan rahaa jonkin toiminnan tukemiseen haluan että summasta mahdollisimman suuri osa menee tukemani toiminnan hyväksi.
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Lalli - Toukokuu 24, 2005, 14:34:00 ip
Minä ostin maaliskuussa kurssikeskuksesta 2 tai 3 arpaa enkä saanut mitään 1 kurssilainen vissiin voitti jonkun pienen jutun. Näistä mitä kotiin tuli sain sen avaimenperän.        Jos joku voittaa jotain noista isommista palkinnoista niin kertokaapa täälläkin!
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Renzo - Toukokuu 24, 2005, 18:26:00 ip
Minä taasen pienensin saldoa yli kolmenkymmenen vuoden ajalla karkeista säästämillä rahoilla  arpanipun arvon verran, eikä tuntunut pahalta, vaikka tiedän ison osan menevän jakeluun, painatukseen ja palkintoihin. Kaikki mitkä jäävät diabetes toiminnan hyväksi tulee kuitenkin erittäin hyvään tarkoitukseen.
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: BoyTroll - Kesäkuu 17, 2005, 01:20:00 ap
Oli.. Voitin verenpainemittarin:) Niitä oli jaossa vain 30.
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: MR_ - Kesäkuu 18, 2005, 11:48:00 ap
...ja Kerttulin arvoissa oli tietysti se auto!    Onnea RR-mittarin voittaneelle!
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Sefa - Heinäkuu 01, 2005, 17:41:00 ip
No tulihan se patakinnas, musta kuin mikä ja vielä keskellä se "death line" eli valkea viiva - voiko enää mauttomampaa olla? Samaa sotafarssi sakkia tämäkin manipulaatio kuten kaikki muukin elämässäni tai siis äitini elämään tämä patsku nyt joutui kun hän sen sattui voittamaan! Ei paljon naurattanut.

Tietysti onhan se niin musta kuin musta vaan voi olla, joten grillaukseen se kait sitten sopinee tai uunista ulos ottamiseen.. . mutta ei se mitään hauskaa katseltavaa edes NÄIN SAIRAALLE IHMISELLE KUIN MINÄ ole todellakaan......

Miksihän tämä maalaisten sorto aina vaan jatkuu.... siksi kun on edullisempaa tukea rikkaita ranskalais- saksalais- brittiläis maanviljelijöitä kuin suomalaista työvoimaa elättävää kotimaista viljan tai ruuan tuotantoa, eikö niin!  Hyvää ruokahalua vaaan kaikki halpiksia käyttävät kaatopaikkojen ydinvoimaloiden moottoriteiden ja lentokenttien ja niiden liepeillä halpaa ruokaa kasvattavia ihailevat ihmiset. Kukahan tulee tarkistaneeksi esim. saksalaisia keksejä ostaessaan missä se vilja on viljelty tai keinomakeutusaine on oikeastaan tehty, kunhan tuote on vain halpaa....
Otsikko: Re: Oliko arpaonnea ?
Kirjoitti: Sefa - Heinäkuu 04, 2005, 02:43:00 ap
Aikooko monikansalliset firmat ja valtio pistää meidät kaikki laihdutuskuurille syömään vesivelliä, jota on saostettu jollain luujauheella kuten saksalaiset jogurtit ja muut d-tuotteet? Taitaa ruoka alkaa loppumaan maailmankansalaisilta täällä pohjolassakin, kun ihmiset pitää normaalin ruuan sijaan opettaa syömään jos jonkin sortin korvikkeita vain jotta monikansalliset firmat voi niitä keinotekoisesti labrissaan tuottaa ihan itse ja itse aiheuttaen mahdollisimman halvalla.

Kohtahan me ei sitten enää insuliinejakaan tarvita, kait! Ei ainakaan sitten kun olemme kuolleet! Millähän ne lääketehtaat sitten elelee vai tekeekö ne konkurssin kuten muutkin kannattavat bisnekset tänä päivänä? Vai alkaako nekin korvata omilla halpa-aineillaan omia tuotteitaan?