Kohtauspaikka

Kohtauspaikka => Diabetes ja raskaus => Aiheen aloitti: piitu70 - Elokuu 02, 2005, 00:44:00 ap

Otsikko: Munuaisarvot ja "irronnut lupa"
Kirjoitti: piitu70 - Elokuu 02, 2005, 00:44:00 ap
Millatteilla arvoilla olette saaneet luvan edes harkita raskautta?Ja nyt tarkoitan nimenomaan munuaisarvoja,en sokruja!!!!
Ja jos toteutitte,millaisin lopputuloksin?

Ja vähän taustaa tähän mun kysymykseen:Meikäläisen munuaiset toimii,mutta "vähän" vajaalla,yksi suurenriskin raskaus onnellisesti takana,tuloksena terve tyttö 11/04,syntynyt puoltatoista kuukautta ennen la,syynä lähinnä virtauksissa havaittu muutos,tosin munuaisetkin verenpaineen takia aika koville joutui,mutta arvot nyt aika hyvin palautuneet entiselle tasolle.
Synnärillä kyne puolen lekuri vaan kehotti nauttimaan tästä pienestä ihmeestä,eikä haaveilemaan toisesta.Siinä vaiheessa en edes tajunnut kysyä moiseen lausahdukseen perusteluja tarkemmin,koska pidin itsestään selvänä,etten tule toisesta lapsesta koskaan haaveilemaan...niin ne vaan ajatukset muuttuu!!!
Sokrulääkäri saa lisää harmaita hiuksia,kun otan asian esiin mahdollisesti seuraavalla käynnilläni syksymmällä,mutta oman mielenrauhan kannalta vastauksen saanti helpottaisi,oli se sitten raskautta ajatellen kielteinen tai myönteinen!!!
Niin ei tässä minkään pakkomielteen kanssa olla liikkeellä,sairaus on aina vakava asia ja riskit on järjen kanssa puntaroitava,joskus vaan tuntuu,että ko asia on tunteilta hukassa...se on kai se... VAUVAKUUME!!!