Kohtauspaikka

Kohtauspaikka => Tyypin 2 eli aikuistyypin diabetes => Aiheen aloitti: Onnimanni - Helmikuu 27, 2019, 17:04:58 ip

Otsikko: Tuttu jollekin?
Kirjoitti: Onnimanni - Helmikuu 27, 2019, 17:04:58 ip
Hei, onko teille jollekulle tuttu Diafree Oy, joka haluaa hoitaa meitä elintapamuutoksilla? Maksaahan se tietysti. Paljon tietoa netissä.
Otsikko: Vs: Tuttu jollekin?
Kirjoitti: Pläski - Maaliskuu 03, 2019, 19:46:48 ip
Ei ole kokemusta. Voihan tuollaisia kokeilla, jos on rahaa laittaa sellaiseen. Tai jos kunnallisen puolen palvelut eivät ole omasta mielestä tarpeeksi hyvät. Kerro kokemuksistasi sitten kun jos olet käyttänyt palvelua.
Otsikko: Vs: Tuttu jollekin?
Kirjoitti: Onnimanni - Maaliskuu 03, 2019, 20:53:45 ip
En ole ollut mukana maksullisessa hoitosuhteessa. Diafreen sivuilta ja puhelimitsekin olen saanut paljon erilaista tietoa. On saatavissa myös ilmainen Diabetes omahoito -kurssi. Tietoa saa toki muualtakin.


Otsikko: Vs: Tuttu jollekin?
Kirjoitti: jester - Maaliskuu 04, 2019, 12:21:48 ip
         kieli taitoisille  on  saatavissa  kymmenia  maksuttomia kursseja.     maksullisissa kursseissa  annetaan  henkilokohtaisia neuvoja kurssin lisaksi        siis       paras  mahtollinen  opetus   kotoa  kasin                ovat  parenpia kuin tyhman   laakarin       tai  hoitaja  touhut........opettele  se     kieli taito
Otsikko: Vs: Tuttu jollekin?
Kirjoitti: MKo - Maaliskuu 07, 2019, 20:51:33 ip
Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Hokkuspokkus kuitenkin tuntuu myyvän hyvin, sillä ihminen on luonteeltaan sellainen että kun tarpeeksi vakuuttavasti joku jotain mainostaa niin sitä ainakin kokeillaan. Itse en usko ihmeparantumisen myyjiin, mutta kai niillekin paikkansa on vaikkapa tapauksissa joissa sairastuminen saa aikaan henkisen kriisin. Eli helpottavat mieltä tilanteessa missä ollaan kohdakkain pitkäaikaisen sairauden kanssa. Totta varmasti on että osa tablettihoitoisen diabeteksen sairastajista saa merkittävää apua esimerkiksi ruokavaliomuutoksilla ja painonpudotuksella, muttei se kerran todettua sairautta mitenkään pyyhi olemattomiin. Yhteen vedettynä, uskokoon ken haluaa.
Otsikko: Vs: Tuttu jollekin?
Kirjoitti: Onnimanni - Maaliskuu 13, 2019, 18:15:21 ip
Olen ottanut vain sen, minkä saa ilmaiseksi eli esim. tuo omahoitokurssi. Ylimääräistä rahaa ei ole muuhun.