Kohtauspaikka

Kohtauspaikka => Diabetesliitto => Aiheen aloitti: Pläski - Kesäkuu 25, 2013, 02:25:00 ap

Otsikko: D-riskitesti
Kirjoitti: Pläski - Kesäkuu 25, 2013, 02:25:00 ap
Tein Diabetesliiton sivustolla riskitestin. Sikäli huvikseni, että minulla on jo todettu 2-tyypin diabetes korkeilla arvoilla. Kommenttini liittyy testin lopputulossivuun. Loppusivun loppupuolella on oranssilla pohjalla (laatikko) kerrottu mm. painoindeksistä.

Painoindeksiin on otettu esimerkkinä 165 cm pitkä ja 70 kg painava henkilö. Hänen painoindeksinsä on laskettu.

Toinen näkökohta on, että (dynaamisella) sivulla on käyttäjän antamat pituus- ja painoarvot.

Eikö tuohon painoindeksilaskuun voisi esimerkki-ihmisen sijaan ottaa testin tekijän arvot? Silloinhan se laskisi suoraan testintekijän arvot. Sivusto osaa laskea painoindeksin, mutta sitä ei suoraan käytetä hyväksi. Sivusto voisi antaa tuolla tulossivulla vielä jotain infoa ko. indeksiluokalle. Nyt testintekijä joutuu laskemaan "hankalahkon" kaavan kautta oman painoindeksinsä, jos ei muista aiemmin edellisellä sivulla koneen laskemaa arvoa.

Koneet tekemään työt, ihmiset nauttikoot elämästä. Toivottavasti osasin sanoa positiivisena kehitysideana tämän idean. :)
Otsikko: Vs: D-riskitesti
Kirjoitti: Diabetesliiton tiedotus - Kesäkuu 25, 2013, 09:33:06 ap
Hei,

Kiitos kehitysideasta ja mielenkiinnostasi riskitestiä kohtaan. Sivustollamme oleva riskitesti, http://www.diabetes.fi/riskitesti , on tällä hetkellä toteutettu verkkosivustotoimittajamme "moduulilla", jonka räätälöinti kuvaamallasi tavalla saattaa olla mahdollista. Laitamme ehdotuksesi korvan taakse - räätälöintien toteuttaminen on mahdollista sivustouudistustemme yhteydessä.

Ystävällisin terveisin,

Diabetesliiton tiedotus