Kohtauspaikka

Kohtauspaikka => Diskutera diabetes på svenska => Aiheen aloitti: MiniMi - Marraskuu 17, 2011, 11:10:25 ap

Otsikko: Träff för barnfamiljer och ungdomar för svenskspråkiga i huvudstadsregionen
Kirjoitti: MiniMi - Marraskuu 17, 2011, 11:10:25 ap
Hej!
Finns här alls någon som tillhör ovannämda grupp som skulle vara intresserad att träffas och diskutera sin situation med likasinnade. Själ är jag varken eller (alltså är inte ungdom eller del av en barnfamilj), men jag tycker att det finns ett behov för att få diskutera och få information på ett lite annorlunda sätt än "bara" via sin läkare eller diabetesskötare. Själv har jag haft diabetes i strax 40 år och har genomgått "allt" som har med diabetes och följdsjukdomar att göra (o lite till). Tänkte att det kunde vara roligt att träffas  och är villig att "dra en grupp" för hugade spekulanter.
Ifall detta väckte ditt intresse så ta gärna och kontakta mej via denna spalt eller med "yksityisviesti". Själv bor jag i norra Helsingfors och har tänkt att Hopplopp eller Flamingo-simbassäng kunde vara en rolig och lite annorlunda mötesplats (beroende såklart på deltagarnas intressen och åldersinriktning)
Hör av er så hittar vi på nå't tilsammans :D 8), MiniMi
Otsikko: Vs: Träff för barnfamiljer och ungdomar för svenskspråkiga i huvudstadsregionen
Kirjoitti: Ann - Marraskuu 18, 2011, 17:04:47 ip
Hej! Här finns en tvåspråkig (barnen och pappa är svenskspråkiga och jag är finskspråkig) familj från Esbo. Vårt barn är lite över 3 år. Det skulle vara roligt att träffas särskilt om det finns  jämnåriga.
Otsikko: Vs: Träff för barnfamiljer och ungdomar för svenskspråkiga i huvudstadsregionen
Kirjoitti: MiniMi - Marraskuu 18, 2011, 19:49:55 ip
Vad roligt Ann att du nappat på "godbiten" ;D Vi spinner vidare och hoppas att fler barnfamiljer och  också ungdomar visar sitt intresse. Kunde ju träffas vid flera tillfällen med olika åldersgrupper  8)