Kohtauspaikka

Kohtauspaikka => Hoitovälineet => Aiheen aloitti: Hope - Toukokuu 30, 2007, 08:15:28 ap

Otsikko: Accu check compact plus
Kirjoitti: Hope - Toukokuu 30, 2007, 08:15:28 ap
Tyttö menee syksyllä eskariin ja ajateltiin pyytää perjantain d-pkl käynnillä Accu check compact plus mittari. Vaan soitinpa tuossa tk:n välinejakeluun ja kävikin ilmi että välinejakelun valikoimaan ei kuulu tuon mittarin ne liuskahylsyt. Voihan... Arveltiin miehen kanssa että tuo mittari olis kätevä kun ei tarviis liuskojen kanssa päiväkodissa tolskata vaan olisivat mittarin sisällä aina valmiina. Tyttö kyllä mittaa itse Precision exceedilläkin oikein hyvin. Että se siitä uudesta mittarista sitten. Sanokaa nyt kuitenkin että onko tuo mittari hyvä ?
Otsikko: Re: Accu check compact plus
Kirjoitti: Cattleya - Toukokuu 30, 2007, 09:04:43 ap
Meillä on ACCP koulu- ja reissukäytössä juuri samasta syystä: on kätevää, kun ei tarvitse räplätä erillisen liuskapurkin kanssa. Käypä peli  .
Otsikko: Re: Accu check compact plus
Kirjoitti: Oopo - Kesäkuu 05, 2007, 11:27:36 ap
meillä myös käytössä juuri sen takia ettei tarvi aina liuskaa laittaa ja kaikki on samassa hässäkässä tallessa. lapsilla aivan erinomainen ja toiminut tähän asti moitteettomasti. tosin emme ole muuta mittaria käyttäneet joten ei ole mihin verrata.
Otsikko: Re: Accu check compact plus
Kirjoitti: matilda - Kesäkuu 05, 2007, 14:25:23 ip
Mä olen myös ihan tyytyväinen tuohon accu-check plus mittariin, ainoana miinuksena on ääni, joka on mielestäni tosi kova jurnutus.