Kohtauspaikka

Kohtauspaikka => Diabetes ja raskaus => Aiheen aloitti: Irene83 - Maaliskuu 14, 2006, 23:25:38 ip

Otsikko: Korkeet arvot liikunnan jälkeen...
Kirjoitti: Irene83 - Maaliskuu 14, 2006, 23:25:38 ip
Onko kellään muulla niin kummallisesti käyny ku mulla. Eli siis pelaan jalkapalloa ja viime viikot (on saattanut olla pidemmänkin aikaa, mut nyt oon vasta kiinnittänyt huomiota)on menny saman kaavan mukaan, eli ennen treenejä on ollu sokrut joko matalilla tai normaalit. Ja kun treenien jälkeen mittaan sokrut ne on yli 30.0 tänää tulin treeneistä 22.45 ja mittasin HI eli kone ei edes pystynyt mittaamaan arvoani.

Tää on tosi ärsyttävää, koska on vaikea saada onnistumisia treeneissä korkeiden arvojen takia ja sit luullaan että pelleillään ja toiseks eiks liikunnan just pitäs LASKEA sokereita!?!?

Ja tää ei voi johtua siitä, että oisin raskaana, koska tätä on jatkunut jo niin kauan

...aiheesta toiseen, neljäs kierto nyt jo meneillään ja viikonloppuna pitäs alkaa menkat. Toivottavasti ei ala!!!!! Ei jaksais enää odottaa..
Otsikko: Re: Korkeet arvot liikunnan jälkeen...
Kirjoitti: Ruby - Maaliskuu 15, 2006, 16:55:22 ip
Mulla oli sama juttu, että ennen jumppaa arvot olivat ok, mutta liikunta nosti rajusti sokereita. Pistin aamulla ja illalla protaa 16+16 ja humalogia aterioilla. Tulin raskaaksi ja illan muutenkin korkeampia arvoja korjattiin jakamalla protaa kolmeen osaan. Nyt pistän 14+5+15 (en ole enää raskaana, oli tuulimuna)ja liikuntaongelmat hävisi kun rupesin pistämään 5 yks. iltapäivällä. Toisin sanoen perusinsuliini ei riittänyt illaksi. Tuo jako korjasi myös aamun ja aamupäivän matalat. Luin myös diabetes-kirjasta, että mikäli liikunnan aikana insuliinia on liian vähän ei liikunta korjaa arvoja vaan päinvastoin.