KohtauspaikkaOle hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  
6774 jäsentä  •  415341 viestiä  •  19798 aihetta
Toivottakaa tervetulleeksi 1036327701, uusin jäsenemme.

Kirjoittaja Aihe: Valkuaista virtsassa, kohtalotovereita?  (Luettu 179 kertaa)

lilliputti83

  • Vieras
  • Viestejä: 20
Valkuaista virtsassa, kohtalotovereita?
« : Syyskuu 14, 2018, 16:04:06 ip »

Kävin tänään lääkärissä ja virtsassa oli proteiinia. En kysynyt tarkkaa lukua... Lääkäri oli sitä mieltä, että uusintakoe pitää ottaa ja se voi olla jo ihan toisenlainen. Sanoi kuitenkin, että se voi hyvin vielä poistua hyvällä hoidolla ja verenpainelääkkeillä.

Onko täällä ketään, joka olisi sen onnistunut "parantamaan"? Taustaa sen verran, että vuosi sitten mulle lääkäri sanoi munuaisten toipuneen raskausmyrkytyksestä, arvot olivat normaalit ja nyt otettiin vasta seuraavan kerran näyte.
Kirjattu

Ainomaija

  • Vieras
  • Viestejä: 3
Vs: Valkuaista virtsassa, kohtalotovereita?
« Vastaus #1 : Syyskuu 19, 2018, 11:12:04 ap »

Moikka Lilliputti, 
minulla on tuo sama ongelma ja ollut jo pari vuotta, proteinuria. Yritin vähentää kaloreita ja vähensin hiilareita ja vaan lisäsin sitten proteiinipitoisten ruokien määrää.  Nyt olen yrittänyt katsoa, että en ainakaan lihatuotteita söisi ihan yhtä paljon kuin ennen ja valkuaismäärää olen vähentänyt eli viilin ja muitten maitotuotteitten syömistä. Vähän olen saanut lukemaa hiissattua vuodessa alaspäin, mutta ei se vieläkään ole normaalilla tasolla. Nyt en ole edes käynyt D-lääkärin vastaanotolla. Pitäisi kyllä mennä. 
Kirjattu
 

Linkkejä